Flödesmätare

På Fluid Inventor tillverkar vi olika typer av flödesmätare i enkla konstruktioner. Våra produkter mäter helt utan rörliga delar och är tack vare detta mycket funktionella och användarvänliga. Vi tillverkar och levererar olika flödesmätare som kan mäta både vätska och gas på ett effektivt och snabbt sätt. Tack vare den enkla konstruktionen har flödesmätaren en hög driftsäkerhet och repeternogrannhet och gör att produkterna håller hög kvalitet med en lång livslängd.

Flödesmätare används vid mätningar i system med både gaser och vätskor som en del av beräkningarna av energi och respons. Metoden kan i vissa fall dock skilja sig åt beroende på gas eller vätska. Flödet visas sedan på en avläsbar skärm eller enhet som är lätt att läsa av och dra slutsatser ifrån. De går att tillämpa i många olika användningsområden och förekommer exempelvis vid expriment i laboratorier då det ställs höga krav på tryck, hastighet och temperatur för att få korrekta resultat. Flödesmätare är också vanligt vid industriella applikationer där stora volymer av gas eller vätska ska överföras.

Det egensäkra utförandet hos våra flödesmätare gör det möjligt att mäta explosiva eller brännbara, strömmande medier och tillåter mätaren att placeras i explosionsfarlig miljö. Fördelen med oss på Fluid Inventor är dessutom våra snabba leveranstider och våra låga priser. Eftersom vi står för en helhetslösning från framtagande till leverans kan vi hålla konkurrenskraftiga priser samtidigt som produkterna håller hög kvalitet.

Tack vare en bra, modern flödesmätare kan du spara både energi och resurser vilket också gör den till ett kostnadseffektivt vertyg i det långa loppet. Våra flödesmätare är överlägsna på att mäta även vid låga flöden och hastigheter för att alltid kunna leverera oavsett situation.

Flödesmätare i egen produktion

Vi utvecklar, producerar och levererar olika flödesmätare och har gjort det i många år vilket gett oss god erfarenhet att ta med oss i vår tillverkning. På 90-talet levererade vi över 50.000 stora och medelstora flödesmätare för mätning av värmemängd, eftersom Europa då byggde upp och investerade på just fjärrvärmeområdet. Med en stor mängd levererade flödesmätare genom åren och kunder i Europa och Sydostasien är vi minst sagt experter på vårt område.

Vill du komma i kontakt med oss angående flödesmätare? Då är du varmt välkommen att höra av dig, vi nås på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på vår hemsida. Fyll i snabbt och enkelt så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.