Gasflödesmätare

Vi på Fluid investor tar fram, producerar och levererar gasflödesmätare för industriell användning. Med hjälp av en gasflödesmätare ser du enkelt till att ha kontroll över gasflödet till exempelvis en TIG-brännare eller en svetspistol. De är vanligt förekommande i centrala värmesystem för att värma hus, men också i laboratorieexpriment där gas behöver användas med ett särskilt tryck, hastighet och temperatur.

Själva mätaren är konstruerad med ett mätrör och en signalomvandlare som alltid levererar hög noggrannhet, oavsett hastigheten på gasen. Det gör den här gasflödesmätaren till ett överlägset verktyg när det kommer till att mäta vid låga flöden. Enheten är i sig helt fullständig och kräver inte några extra delar.

Kontakta oss för hjälp med gasflödesmätare

En glasflödesmätare är framförallt användbar för massflödesmätning och mäter de flesta olika sorters gaser, både rena gaser, gasblandningar och icke agressiva gaser. Vi erbjuder moderna gasflödesmätare som är lätta att hantera, installera och håller hög kvalitet för flera år framöver. Tack vare många år i branschen och en mängd levererade flödesmätare genom åren till både Europa och Sydostasien är vi experter på gasflödesmätare.

Vill du komma i kontakt med oss? Då går det bra att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart vi kan.